Noget ganske særligt – Et link til en legende

af Brian - fotomalia.dk

Hey kære læsere…

Idag er en ganske særlig dag, for i dag vil jeg dele noget helt specielt med jer….

Jeg er så småt begyndt at forberede mig på vores Fotoweekend, og derfor er jeg igen kommet til at tænke over hvor fantastisk fedt det er at tage billeder. Det særlige i dag er at jeg vil vise jer noget som ligger mit hjerte meget nært – det er den fotograf der har betydet mest for mig og mit foto – tjaa det er min foto “gud”..

Fotografen jeg skriver om hedder Frans Lanting, og er efter min mening, uden sammenligning den bedste natur fotograf nogensinde!!!

Inden du får et link vil jeg lige forklare hvad det er jeg mener der gør ham til en fotograf i særklasse.

Frans Lanting

Det der gør Frans Lanting til noget ganske særligt for mig er at han kan fortælle historier med sine billeder, og det er jo det det hele handler om. Hans billeder er ofte fyldt med støj, uskarpe og af en lavere kvalitet end vi idag er vant til, men mange af dem er også taget for 20-30 år siden og de holder stadig 100%..

Frans Lanting er ikke specielt aktiv på nettet, og for virkelig at nyde hans historiefortælling er man nød til at “læse” hans bøger (ofte billedebøger med meget lidt tekst)

Af bøger er der specielt to jeg vil fremhæve – Jungles og “LIFE – a journey through time”. Specielt “LIFE” er et mesterværk!!

Nå du finder ham på hans hjemmeside her. på hans hjemmeside kan du klikke videre til hans billedearkiv som er fyldt med massere af inspiration.

En anden side som du også er nød til at klikke forbi er “LIFE a journey through time” en hjemmeside der fortælle omkring konceptet i bøgen – (det er fede billeder!!!).

Altså et kig på hans arbejde gør mig i super humor, nu vil jeg smutte på arbejde og lave mesterværker, sprede glæde blandt dejlige kollegaer og bare nyde livet….. DEJLIGT

Og god dag til jer alle!!!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os