Ipad + Adobe = Nyt værktøj

af Mads - fotomalia.dk

Endelig kom de så – de tre programmer fra Adobe som kan køre på Ipad’en. Jeg har købt alle tre og har leget lidt med dem, men vil gerne vente lidt med at give min endelig dom. Jeg kan dog sige at jeg allerede har en klar favorit. De tre programmer hedder “Eazel”, “Color lava” og “Adobe Nav”. (Titlerne kan i jo også sagtens læse på mit SUPERSKARPE billede!)

Hvad kan de så?

Ifht. hvad hver enkelt app kan, synes jeg ikke der er nogen grund til, at jeg prøver at genopfinde den dybe tallerken; Adobe har en fed side, som forklarer, hvad hver enkelt app kan. Jeg kan kun anbefale at hoppe ind på deres site og kigge lidt omkring.

Første indtryk

Mit første indtryk er; at det er noget helt nyt. Et helt nyt værktøj, som man lige skal vænne sig til at bruge. Man bliver jo et vanedyr ifht. sin skrivebordsopstilling; keyboard forrest, så wacom-board, mus til højre og pen til venstre… osv. osv. og nu skal de så til at kæmpe om pladsen med Ipad’en. Jeg er endnu ikke sikker på om det bliver en del af mit workflow – men jeg vil give det en chance og jeg tror faktisk at jeg kommer til at bruge specielt én af de nye apps – nemlig “Adobe Nav” – de to andre, skal jeg lige lurer lidt på endnu.

Her skulle der have været en fed video, hvor jeg villle fortælle omkring, hvordan mine første oplevelser med de 3 apps er – men da jeg ÅBENBART ikke kan finde ud af Adobe Premiere (Kasper jeg skal ha’ et kursus!) Så er der ingen video – for klokken er blevet langt over min sengetid, og jeg er blevet helt gråhåret af at have prøvet samtlige export-instillinger af – og har nu ca. 60 versioner af en video liggende på mit skrivebord – så nu giver jeg op!

Men, hvis I har en Ipad – og elsker Photoshop lige så meget som mig, så vil jeg anbefale at starte med “Adobe Nav” og evt. “Color Lava”… men man skal jo næsten have dem alle tre, bare for at sige at man har dem.

Adobe Nav i brug

Jeg satser på at lave en dybere gennemgang, af hver enkelt app og hvordan jeg evt. ville bruge dem i min daglig dag – men jeg skal som sagt vist lige på videokursus først!

Ha’ en dejlig weekend!

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Frederik Overgaard maj 13, 2011 - 11:12 am

De lyder da egenligt ret så fede..
Glæder mig til videoen – det plejer at virke fint for mig at eksportere som h.264 .mov fil..

Besvar
Kasper - fotomalia.dk maj 13, 2011 - 7:47 pm

He he he 🙂 Ja der har jeg også været. Det er sygt det program. Windows movie maker er nemmere at bruge men virker bare ikke altid… Ligesom alle andre microsoft produkter.

Besvar
Sarah maj 13, 2011 - 9:27 pm

HOST HOST! Jeg håber ikke du mener det du lige har skrevet med microsoft produkter.

Besvar

Smid en kommentar til os