Ha ha… Søge ord er sku lidt sjove..

af Brian - fotomalia.dk

Okay det her er virkelig et lidt underligt indlæg, men jeg blev lige ramt af en undren…

Søgeord

Jeg sidder engang imellem (alt for tit) og kigger på statistikken bag bloggen, og ser på hvad folk egentlig finder bloggen på, og det er sku lidt sjovt…

Det har været meget varieret, og generelt giver det ret god mening. Søge ord som Fotomalia, fotoparaply, yongnuo og Nikon 24-70mm giver jo rigtig fin mening, men der er altså også nogen som overhovedet ikke giver mening at finde vores blog på, f.eks.: “hvor meget tjener man i egypten som turist”, sneglelort (ej ok den er måske fin nok), akvarel og bænkebidder (det var faktisk et af vores mest aktive søgeord på et tidspunkt).

De ord er lidt pudsige, men idag kom ordet der slår dem alle – “sikkerhed ved brug af rundsav”, jeg tror virkelig at den der har søgt på det og fundet vores blog er kommet helt galt i byen, for nu er det jo som regel Kasper der arbejder med den slags, og lad os bare sige det på en pæn måde… “det er sku et held at han har alle sine finger endnu.. så at finde os hvis man leder efter gode sikkerhedsråd er vel som at finde en hammer når man leder efter et søm..

Han er jo gal den mand. Så for alt i verden, lad værd med at spørge ham til råds med din rundsav eller sikkerhed generelt..

Stats

Vi har siden januar haft ca. 4000 forskellige søgeord, og det vi er blevet fundet flest gange på er: Fotomalia, Brian Rasmussen, fotostudie udstyr, Kamera dolly, Bænkebidder, Lightroom 3, Fotomalia.dk, Yongnuo, Nikon D700 test og Nikon 24-70mm

Som sagt et lidt pudsigt indlæg, men… tja jeg blev som sagt lige ramt af det..

Edit: hehe jeg fandt lige “smadrede glasflasker” og ja den passer jo nok også meget godt..


Relateret indlæg

1 Kommentar

Jesper Videbæk oktober 2, 2010 - 8:39 pm

He-he, ja de statistikker kan give en del undren.
Min topscorer er Pernille Reibech med 900 hits på et år. Det er alligevel 2,5 hits pr. dag der lige rammer min blog. Meget populær pige!

Nr. 2 er raps. Ikke i nogen sammenhæng – bare raps. Hven faen søger bare på raps? Jeg har selv lige prøvet at søge på det, og bladrer 5 sider frem inden jeg dropper at lede efter min blog.

Med alle de hits på Yongnuo var der måske basis for en sponsoraftale. Jeres helt egen direkte kinaconnection. 😉

Besvar

Smid en kommentar til os