FotoMalia Camp 2018 – tør du?

af Batman

Velkommen til årets vildeste og uhyggeligste fotoworkshop. Workshoppen, der overgår dine hedeste mareridt – naturligvis med hele det stærke hold bag FotoMalia Camp 

Dybt inde i den mørke skovs knugende stilhed lurer noget. Galskaben. Uhyggen. Mørket. På FotoMalia Camp 2018 drager vi ind i det ukendte og udforsker mørket. Hvad mon vi finder?

Vil du være sammen med os på en hel dag fyldt med skræk og rædsel og fotografere en stribe drømme-setups, som du ikke lige selv kan stable på benene hjemme i baghaven?

Vi fører traditionen videre og samler professionelle modeller, sportsudøvere, nørder og undervisere og tilfører kulør, ild, røg og lys for at iscenesætte den vildeste fotoworkshop, der findes i Danmark, og som du IKKE vil gå glip af.

Tør du?

Se artikel om FotoMalia Camp 2017 her.

Billeder fra FotoMalia Camp 2017

GREJ

Medbring alt dit fotogrej, eller blot det, du holder mest af at bruge. Det er helt op til dig selv. Vi elsker godt grej, men det er på ingen måde et krav, at man har fototasken fuld af udstyr – vi arbejder med det grej, vi nu engang har. Men vær dog opmærksom på, at fotoworkshoppen er rettet mod brugen af spejlrefleks eller mere avancerede spejlløse systemer.

BEKLÆDNING

Du skal påregne, at størstedelen af aktiviteterne foregår udendørs, så medbring tøj, der passer til vejr og årstid. Og så ville en FotoMalia Camp jo ikke være en FotoMalia Camp uden overhængende fare for at blive smurt ind i et eller andet klister, så vi anbefaler ikke, at du ankommer i dit fineste lir – gamle overalls og en slidt T-shirt er mere egnet.

Praktisk tøj, der kan tåle at blive beskidt, er at foretrække. Og mere af det samme, i tilfældet af, at det første sæt skal skiftes undervejs.

 

OVERNATNING & FORPLEJNING

Overnatningen er frivillig – ikke et krav. Da vi ikke har planlagt et decideret søndagsprogram, er overnatning kun indlagt af hensyn til dem, som har lyst til at hygge sig sammen med os, når sidste aktivitet er slut lørdag aften fremfor at køre hjem om natten. Du kan overnatte i medbragt telt og sovegrej. Om du vil tage pyjamas med eller sove i dit, med garanti beskidte, tøj er helt op til dig selv.

TID, STED, PRIS & TILMELDING

TID – Start lørdag d. 27. oktober kl. 10.00 – Slut søndag d. 28. oktober efter morgenmaden.

STED – Kaspers hule på Djursland, Sølillegaard – Sølillevej 2, 8560 Kolind

PRIS – kr. 1995,- for hele lørdag – program og forplejning – samt morgenmad søndag. Alle penge går ubeskåret til betaling af motiver, scener, modeller, ting som kan brænde og eksplodere, og ting som kan sendes ned i maven. Vi stiller op uden vederlag, kun fordi vi synes det er SÅ sjovt!

LØRDAGENS PROGRAM

09.00 – 10:00  Ankomst og indkvartering

09.30 – 10.00  MADtid

10.00 – 10.20  Intro til FotoMalia Camp og Workshop #1

10.20 – 12.00 Workshop #1 – isBREAKER

12.00 – 13.00 MADtid

13.00 – 17.00 Workshop #2 – fotoJAM

17.15 – 18.00 Foredrag fra hemmelig gæst

18.00 – 19.00 MADtid

19.00 – 20.00 ENERGIsamling

20.00 – 21.30 Workshop #3

21.30 –  ??.?? Aften hygge

SKAL DU MED?

Så tilmeld dig her!!

Stadig i tvivl?

 

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os