Fotofælder – 124 billeder på en nat!

af Brian - fotomalia.dk

Okay i nat havde jeg sat fælden op, foran hvad jeg formoder er en bæltedyrs hule, spændingen steg betydeligt da jeg kunne se at kortet i kameraet var fuldt, hurtigt fik jeg afmonteret kameraet og tændt for skærmen for at se hvad fælden havde fanget…

2 GB – 124 billeder identisk med dette..

Pænt skuffende!

Men da jeg kom tilbage til computeren og kiggede lidt nærmere på billederne fandt jeg ud af hvad der havde udløst fælden.

Kig godt efter, og se hvad der gemmer sig..

Kan i se det, nej vel, det er virkelig også svært at se, men lad os kigge lidt nærmere..

– EN HULE FÅREKYLLING….
Ikke lige det jeg gik efter men okay cool nok. Hulefårekyllingen er kun på de første to billeder, men den har retning af senderdelen af fælden, og alle 124 billeder er taget umildbart efter den kom forbi, så jeg formoder at den har udløst alle billederne.

Relateret indlæg

1 Kommentar

Kasper marts 8, 2010 - 9:49 pm

Den har da været aktiv den lille hulefårekylling 🙂

Ellers rigtig lækker “måneskinslys, det kunne have været fint hvis bæltedyret havde poseret der.

Håber du får det til at fungere, ville gerne se nogle gode billeder med den fotofælde.

Besvar

Smid en kommentar til os