Ecuador nedtælling – 6 dage Ramasjang

af Brian - fotomalia.dk

Til de faste seere af Ramasjang live er dette selvfølgelig gamle nyheder, da Asser (min rejse buddy) idag var i studiet og fortælle om vores tur, men til alle jer andre…. Ramasjang skal med til Ecuador!

Ramasjang

Det vil sige at de skal egentlig ikke helt skal med – eller – de skal faktisk slet ikke med – men vi skal lave “postkort” til dem, som de så efterfølgende vil sende dagligt i Ramasjang LIVE.

Jeg skal simpelthen også lave video på turen, og Asser skal være vært – Det bliver da mega fedt, og helt sikkert en udfordring som jeg glæder mig.

Som I kan se er Asser den fødte TV-vært

Asser og jeg skal lave en masse små indslag på 2-3min af nogle af de forskellige ting som vi oplever på turen. Det kan være alt fra når vi fanger den første anakonda på 8 meter til når Asser sætter tænderne i en stor saftig billelarve… Kort sagt skal vi bringe de gode historier med hjem på video.

Som jeg skrev i går, er et af målene med turen at gøre opmærksom på naturbevarelse, og i den forbindelse er dette jo helt fantastisk at komme på tv, så vi er glade, rigtigt glade!

6 DAGE….. fuck det rykker tættere og tættere på.

Klippet fra idag er vist ikke kommet på ramasjangs hjemmeside endnu, men man kan skrive en misson til Asser lige her

Til grej nørderne – jeg ved endnu ikke hvilket kamera Ramasjang har valgt at sende med os, men det skal jeg selvfølgelig nok poste så snart jeg ved det!

Relateret indlæg

1 Kommentar

Marie september 8, 2010 - 1:38 pm

Det er da super fedt med den aftale med Ramasjang – så kan I da rigtig komme ud med jeres naturbevarelses budskab!

Besvar

Smid en kommentar til os