Backup er for tøsedrenge,

af Brian - fotomalia.dk

sagde han grædende, efter at have mistet flere hundrede indlæg, og tusinder af timers arbejde.. Måske det er tid til at vi hos FotoMalia skal se realiteterne i øjnene, også få fingeren ud og få lavet backup..

Jeg er blevet en tøsedreng.

Sikke en weekend.. jeg tror jeg har læst stort set alt hvad der står om Wordpress på hele internettet samt skrevet til en hel horde af Wordpress nørder (det er et kompliment her på siden) for at finde ud af hvordan vi kunne komme op at køre igen. Det viste sig så faktisk at vores webhotel Unoeuro.com havde været lidt forudseende og tænkt at det nok var en god idé at lave en backup af vores side – Gad vide om de har set at Mads var gået igang bag ved??

TAK TIL UNOEURO!!!!

Nå jeg tror vi er blevet klogere.. – nu må vi se 😉

Tilbage til normalen…

Efter en meget hektisk og meget nervepirrende weekend er vi nu tilbage igen, men vi skal lige have gang i tingene igen, så vi ikke glemmer noget i farten. Derfor har jeg valgt at vi først lukker fotokonkurrencen “At fortælle en historie” på torsdag, da jeg kan se at der er et par af de indsendte billeder der er gået tabt – Beklager..

På samme måde så kommer Kaspers indlæg med fjernudløseren også lige til at blive postet igen. Desværre er jeres kommentarer i dette indlæg blevet slettet – Beklager..

Ellers så tror jeg at vi meget hurtigt er på banen igen, og forventer at være tilbage med et indlæg om dagen, meget snart..

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Anders februar 28, 2011 - 5:14 pm

Lige nu tror jeg faktisk alle med-bloggere har pissetravlt med at sikre sig regelmæssig backup af deres blog-løsninger 😉 (måske skal mine websites også lige have en overhaling) 😉

Bag vores stålsatte øjne og halv-seje ydre er vi jo alle bare nogle små pivskider 😀

Besvar
Lasse Lykke februar 28, 2011 - 5:33 pm

Ja sikke en omgang, men lækkert at se, i er oppe at køre igen.

Så vidt jeg kan spotte med min vågne øje, så bruger i Wordpress, og de har jo den smarte funktion at man kan expotere ens blog, den fil kan man så gemme flere steder, evt. en backup ved hvert indlæg eller uge, som det nu passer jer, det er en process der tager maks et minut alt efter internetforbindelse 🙂

Alt dette er I med stor sansynlighed godt klar over, men ja så ved andre det også 🙂

I må have en god uge, med lidt mindre panikken over sig 🙂

Med venlig hilsen
Lasse

PS. Glæder mig, til vinderen af fotokonkurencen bliver udtrukket, en del gode i blandt må man sige! 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os